Online verhuisd!

Met trots delen wij mee dat we vanaf vandaag gehost worden op een nieuwe server gelokaliseerd in Nederland. Dit garandeert een stabielere en significant snellere ervaring op onze website, zodat we je nog beter van dienst kunnen zijn.

Vegan Witte Chocolade

"Ik ben dol op chocolade en vooral wit, maar ik mag het niet eten door mijn allergie voor melk of door de toegevoegde suikers...."

Na deze uitspraak van mijn zus begon mijn zoektocht naar vegan witte chocolade zonder toegevoegde suikers of smaakstoffen 🧐.

Chocolade is een heerlijke lekkernij, maar altijd zo vol met suikers... Daarentegen bevat melk- en witte chocolade ook nog eens melk waar veel mensen tegenwoordig ook een allergie voor hebben.
Na het zelf bekijken van de huidige chocolade op de markt kwam ik tot de conclusie dat er inderdaad geen vegan witte chocolade is zonder toegevoegde suikers, zoetstoffen of alternatieve suikers. Overal is wel iets van een soort suiker of zoetstof toegevoegd 💔.

Dit werd mijn missie en na veel experimenteren en keuring door ons testpanel staat ons nieuwste product eindelijk online!

Chocolade met enkel van nature aanwezige suikers! Geen gekke toevoegingen en daarom ook uitermate geschikt voor mensen met diabetes en de kleine snoepers onder ons 😉.

Stuur gerust een appje of bericht bij vragen!

Wij maken nu ook op maat gemaakte taarttoppers!

Een unieke taarttopper voor jouw unieke taart, wij designen het en produceren het in verschillende mooie materialen zoals acrylaat of hout.

Wil je toch een meer standaard topper? Dat kan ook, laat het ons weten en wij realiseren het voor jou.

Contact opnemen

Sweet table voor Koonings

Op 1 april vierde Koonings de tweede verjaardag van Ramona's zoontje Robert. Het hele feestje was in circus thema. Natuurlijk hoort er bij een mooi feest ook een prachtige taart in stijl. Koonings heeft Deemz Pastry gevraagd om voor dit feest een sweet table in stijl te creëren.Démy (Deemz Pastry) heeft een grote passie en creativiteit voor bakken. Ze is in 2017 afgestudeerd als patissier. Haar missie is niet alleen om mooie creaties en lekkere creaties te maken maar ook om deze voor iedereen toegankelijk te maken. Doordat ze van dichtbij heeft meegemaakt dat mensen met allergieën niet altijd kunnen genieten van wat lekkers vindt ze het belangrijk dat haar allergie vrije baksels net zo lekker smaken als al haar "normale" gebak. Naast verjaardagstaarten maakt Démy natuurlijk ook de mooiste bruidstaarten. Ze draait haar hand ook niet om voor een volledig gedecoreerde sweet table die gevuld is met cakepops, macarons en cupcakes.

Koonings:
"De sweet table was een gigantisch succes. Alle gasten waren enorm onder de indruk van hoe prachtig de taart en alle andere gebakjes er uit zagen. Démy had alle creatieve vrijheid om binnen het thema iets moois te maken en dat heeft ze gedaan. Net zo belangrijk: alles was net zo lekker als dat het er uit zag. Deze zoete verrassing maakte het feest helemaal compleet. Op de website van wij kun je alle mogelijkheden bekijken en zie je bijvoorbeeld ook wat voor prachtige bruidstaarten ze maakt. Een tip van ons voor jou, want een taart en/of sweet table van Démy maakt ook jouw bruiloft compleet!"

Tijdelijk gesloten van 16 t/m 22 januari

Van 16 t/m 22 januari gaan wij even een weekje bijkomen. Gedurende deze week worden er geen bestellingen in behandeling genomen en worden de geplaatste bestellingen voor deze week pas na 23 januari verwerkt.